Naisten edustusjoukkue


JäPSin naisten edustusjoukkue pelaa ensi kaudella Naisten Kakkosta. Harjoitukset ovat yhteistyössä B-tyttöjen kanssa, jolla mahdollistetaan pelaajien liikkuminen joustavasti ikäluokkien välillä. Naisten kotikenttä on tänä vuonna Lukion tekonurmi ja otteluihin on vapaa pääsy - nähdään kentän laidalla!


Katso sarjataulukko ja tulevat ottelut TÄÄLTÄ


Seuraa meitä Instagramissa TÄÄLLÄ ja Facebookissa TÄÄLLÄ


Naisten edustusjoukkueen matkassa kohti kesää!

Kaudella 2022-2023 jatkamme pelaamista Naisten Kakkosessa nousukauden päätyttyä hienosti viidenteen sijaan! Alkavalla kaudella päävalmentajana toimii Mikko Ranta, jolla on pitkä kokemus tyttö- ja naisfutiksen parissa. Mikko siirtyy JäPSiin NJS:stä, jossa hän valmensi päättyneellä kaudella Kansallisessa Liigassa pelannutta naisten edustusjoukkuetta. 

Joukkueemme tekee tiivistä yhteistyötä TB1 kanssa. B-tyttöjen edustusta valmentaa Mari Rahkonen, joka kertoo  pyrkivänsä valmennuksessa huomioimaan pelaajien yksilölliset tarpeet korkeallakin vaatimustasolla. Marilla on pitkä kokemus eri-ikäisten juniorien valmennuksesta mm. kotikaupungissaan Kotkassa.

Toimintaan tutustumaan ovat tervetulleita kaikki motivoituneet ja kehittymiseen tähtäävät pelaajat, joita kiinnostaa harjoitella mahtavissa olosuhteissa sitoutuneessa porukassa. 

Mikäli olet motivoitunut ja kiinnostunut pelaamaan naisten joukkueessa, lisätietoja antaa:
*Mikko Ranta (0504940645, mikko.ranta@japs.fi)

*Marjo Hellberg (0443606005, marjo.hellberg@japs.fi)