Ykköscupin finaali JäPS-Gnistan

Ykköscupin finaalissa JäPS & Gnistan!

Upeasti KPV:n välierissä kaatanut JäPS eteni tuolla voitolla Ykköscupin finaaliin! Lipunmyynti Järvenpäässä pelattavaan otteluun on nyt avoinna verkkokaupassa – tässä tietoa siitä ja muista otteluun liittyvistä asioista.

Missä: Järvenpään Monitoimihalli
Milloin: Lauantaina 11.3. klo 15:30
Liput: Aikuiset 15 €; alennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) 10 €; Lapset 5 €; alle 7-vuotiaat, kausikorttilaiset ja omat junnut seuran varusteissa ilmaiseksi
Muuta: Buffet + anniskelu saatavilla; ottelu striimataan myös Ruutu+-palvelussa

Ykköscup on tänä vuonna kiinnostanut, ja miksipä ei olisi – kilpailussa on nähty monta kovatasoista ja jännittävää ottelua, joista JäPS on ollut osallisena useammassa. Nyt jäljellä on enää järvenpääläiskontekstissa historiallinen finaali, jonka voittaja kuittaa maineen lisäksi myös 10 000 euron edestä mammonaa.

Loppuottelussa JäPSiä vastaan asettuu Oulunkylän Gnistan, joka ei enää kummempia esittelyjä kaipaa. Joukkueet kohtasivat jo alkulohkossa, ja tuolloin JäPS tuli sensaatiomaisen toisen puoliajan avustamana kahden maalin takamatkalta kolmen maalin voittoon. Nyt jännitetään, onnistuvatko sinipaidat kotiyleisön kannatuksen siivittämänä toistamaan tuon tempun ja nostelemaan ottelun päätyttyä pokaalia – se olisi järvenpääläisurheilussa aika harvinaista herkkua.

Lippuja tulee verkkokauppaan alustavasti myyntiin 400 kappaletta, eli mikäli kausikorttia ei vielä löydy, kannattaa oman tiketin kanssa olla nopea! Lippuja saanee toki vielä oveltakin, ja kaikki halukkaat pyritään ottamaan sisään, mutta näin varmistat jouhevimman sisäänpääsyn.