Vili-Petri Vänttinen JäPSissä tänäkin vuonna!

Vili-Petri Vänttinen JäPSissä tänäkin vuonna!

Lähes koko viime kauden polvivamman takia missannut VPV on vihdoin kunnossa ja valmiina tositoimiin.

Vaikka miehen sopimus julkaistaan virallisesti vasta nyt, oli Vänttinen JäPSin kokoonpanossa jo Ykköscupin finaaliottelussa - tuolloin ei minuutteja kuitenkaan vielä siunaantunut.

JäPSin viime vuoden toisessa Ykkösen ottelussa loukkaantunut Vänttinen on kuntouttanut itseään antaumuksella kohta vuoden päivät. Pitkä työ palkittiin viime viikolla, kun kahtena Järvenpään vuotenaan jo kulttimaineeseen yltänyt puolustaja kirjautti ensimmäiset peliminuuttinsa JäPSin kakkosjoukkueen, JäPS/47:n, harjoitusottelussa Malmin Ponnistajia vastaan.

Debyytti Jyrki Aholan alaisuudessa nähdään tänään Hämeenlinnassa, eli mikä sen parempi paikka kevään toistaiseksi viimeisen sopimusuutisen julkaisulle.

– Totta kai paluu pitkän loukkaantumisen jälkeen tuntuu hyvältä, mutta vielä on paljon tekemistä kunnon ja pelituntuman osalta. Jo maaliskuun alusta lähtien olen kuitenkin treenannut normaalisti joukkueen mukana, ja jos ei tule takapakkia, niin eiköhän alkukauden aikana kunto ole jo vaadittavalla tasolla, VPV myhäilee.

– Odotukset joukkueen osalta on korkealla ja alkuvuosi on myös osoittanut sen, että tällä kaudella kaikki on mahdollista. Omat tavoitteet ovat siihen kuntoon pääseminen, että pystyn auttamaan joukkuetta niin paljon kuin mahdollista, ja tietysti terveenä pysyminen.

– Toivottavasti katsojat löytävät kesällä "stadionille" sankoin joukoin ja pääsevät näkemään silmiä hivelevän kaunista jalkapalloa meidän osaltamme, Vili päättää.

VPV is bäk!