Tino Palmasto

Tino Palmasto jatkaa JäPS-nutussa!

Viikko käynnistyy edustusjoukkueen osalta iloisilla uutisilla, kun jo viime kaudella isoa roolia näytellyt Tino Palmasto on vetänyt nimensä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Vaikka topparin tontin lisäksi ajoittain keskikentällä esiintynyt Palmasto pelaa ensi vuonna Järvenpäässä siis toista kauttaan, edusti hän viime vuonna sinipaitoja lainasopimuksella, eli on nyt ensimmäistä kertaa virallisesti seuran miehiä.

–Hyvät fiilikset sopimuksesta! Kun tulin Jäpsiin viime kaudella, mut otettiin hyvin vastaan koko seuran toimesta. Meillä oli loistava jengi, ja ennen kaikkea niin pelaajat, valmennus kuin taustatkin kaikki huikeita tyyppejä. Päästiin yhdessä hyvään lopputulokseen seuran ensimmäisellä kaudella Ykkösessä, Palmasto kertoo tuntemuksistaan.

Myös Palmastolle itselleen päättyvä vuosi oli onnistunut.

– Henkilökohtaisesti viime kausi oli itselleni tärkeä. Olin isossa roolissa ja pääsin nauttimaan taas pelaamisesta ja jengin kanssa onnistumisista.

– Ensi kausi tulee tietysti olemaan mielenkiintoinen, kun joukkueessa puhaltaa uusia tuulia niin valmennusosastolla kuin pelaajistossa. Uskon, että pystymme kuitenkin kilpailemaan kovalla tasolla tulevalla kaudellakin ja nostamaan rimaa vielä entisestään, Tino päättää.