Reza Heidari JäPSissä myös ensi kauden!

Edustusjoukkueen jatkosopimusten listaan lisätään taas yksi nimi, kun JäPSin kahden viime kauden ehdottomiin avainpelaajiin kuulunut Reza Heidari jatkaa hänkin sinipaidassa myös kaudella 2023.

Loppukaudesta 2021 ensimmäiset ottelunsa JäPSissä pelannut Heidari otti tuolloin välittömästi paikkansa JäPSin avausmiehistöstä, eikä sieltä sen koomin ole juuri poistunut. Etenkin edelliskausi oli mieheltä loistokasta tekemistä, sillä Reza vei Ykkösen syöttötilaston ykköspaikan 11 maalisyötöllään ja oli vahvoilla myös esimerkiksi sarjan parhaita kaksinkamppailijoita tilastoitaessa.

– Hyvät fiilikset jatkosopimuksen suhteen, ja toivottavasti pystyn auttamaan joukkuetta mahdollisimman hyvin kentällä tulevalla kaudella, Reza toteaa.

– Viime kausi oli joukkueelta jo mainio, ja sen päälle on varmasti hyvä rakentaa. Uusien vahvistusten lisäksi moni entisistä pelaajista jatkaa, mikä tekee joukkueesta vielä vahvemman.

Heidarin odotukset ensi kaudelle ovatkin asiaankuuluvan korkeat ilman turhaa vaatimattomuutta.

– Odotan joukkueelta rohkeaa, aggressiivista ja voittavaa futista! Top 4 -sijoituksista taistellaan ja henkilökohtaisesti haluan olla sarjan paras pelaaja ja ylittää viime kauden tehot. Toivon näkeväni paljon yleisöä myös kotipeleissä kannustamassa meitä voittoon!