JäPSin kokoonpano: Joona Tiainen (MV), Tino Palmasto, Roope Autio (C), Amos Ramström, Peetu Haikonen, Altti Hellemaa, Joona Tapani, Justus Holopainen, Ville Ahola, Herkko Kuosa, Irfan Sadik || Janne Laiho, Omar Jama (>Palmasto 65’), Yusuke Sasabe (>Ahola 75’), Wataru Oguchi (>Haikonen 65’), Urho Kumpulainen, Linus Rönnberg (>Kuosa 82’), Sebastian Kamara

Missä: Koivusaaren tekonurmi, 2.6. klo 18:00

Yleisöä: 304

Erotuomari: Lassi Siukkola

JäPS lähti jatkamaan hyvää virettään, kun SJK Akatemia saapui Koivusaareen. Vauhdikas kamppailu päättyi lopulta tasatulokseen​​ 1–1, kun Siniset kestivät vierasjoukkueen rynnistyksen.

Ensimmäinen puoliaika:

Kuudennella minuutilla Ville Ahola pääsi keskittämään vasemmalta, ja SJK:n maalilla Hemmo Riihimäki nyrkkeili ohi pallosta, mutta vierasjoukkueen puolustus ehti siivoamaan pallon takatolpalta ennen Irfan Sadikia. Seuraavasta hyökkäyksestä SJK loi vaarallisen puskupaikan Vinicius Ribeirolle, mutta JäPS-maalivahti Joona Tiainen ehti koppaamaan pallon.

Siniset siirtyivät johtoon 13. minuutin pelin jälkeen. SJK:n puolustus antoi riiston jälkeen harhasyötön, johon Joona Tapani pääsi väliin kaksikymmentä metriä maalista. Tapani löysi syötöllä Irfan Sadikin boksin sisältä. Sadik otti ensimmäisellä kosketuksella haltuun, ja laukoi toisella pienestä pompusta vastustamattomasti vasempaan alakulmaan.

Vartin kohdalla SJK aiheutti vaaran paikan, kun Eemeli Honkola pääsi väliin Tiaisen syöttöön. Pallo kuitenkin kimposi Sinisten onneksi ohitse maalista.

Kahdenkymmenen minuutin kohdalla Bob Nii Armah kokeili oman kuljetuksen jälkeen, mutta Tiainen torjui varmasti. Pari minuuttia myöhemmin Denis Kukici pääsi laukomaan rangaistusalueen ulkopuolelta, mutta veto painui niukasti yli.

Tuomas Kaukua pääsi 25. minuutin jälkeen keskittämään oikealta laidalta. Pallo tuli Armahille joka pääsi puskemaan viidestä metristä, mutta Tiainen esitti huipputorjunnan ja sai ohjattua pallon yli maalin. Syntyneestä kulmasta Tuomas Koivisto pääsi puskemaan takatolpalta, pusku kuitenkin ohi maalin.

Kaukua pääsi yrittämään puolen tunnin jälkeen oikealta, mutta JäPS-puolustus ehti niukasti väliin, ja veto viuhui niukasti yli. Kukici pääsi laukomaan kuljetuksen jälkeen 32. minuutilla, laukaus suuntautui kuitenkin niukasti yläkulmasta ohi.

38. minuutilla Siniset saivat aikaan hyökkäyksen, josta Peetu Haikonen keskitti maalille. Ahola ei kuitenkaan aivan yltänyt palloon, ja sen jälkeen Sadikin yritys johti ainoastaan kulmapotkuun.

SJK Akatemia hallitsi ensimmäisen puoliajan kenttätapahtumia, ja Sinisillä oli vaikeuksia saada rakennettua pitkiä hyökkäyksiä. Tauolle lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen maalin johdossa.

Toinen puoliaika:

47. minuutilla SJK hyökkäsi vasemmalta, ja Lauri Laine pääsi laukomaan pienestä kulmasta, mutta Tiainen torjui varmasti. Hetken päästä Herkko Kuosa löysi Aholan boksista, mutta SJK-puolustus pääsi peittämään laukauksen.

SJK Akatemia tasoitti ottelun 50. minuutilla. Ribeiro nousi vasemmalta laidalta boksiin ja keskitti matalana maalille, ja Honkola ehti palloon ennen JäPS-puolustusta ja laukoi viidestä metristä alakulmaan.

54. minuutin kohdalla Siniset saivat kulmapotkun, joka pelattiin lyhyenä. Kuosa keskitti maalille ja Amos Ramström pääsi jatkamaan, mutta seinäjokelaisten puolustus pääsi väliin.

Vierasjoukkueen maalin jälkeen myös Siniset saivat pidempiä pallonhallintajaksoja. Molemmat joukkueet saivat jakson puolessavälissä erikoistilanteita, mutta nämä eivät johtaneet kummallakaan merkittäviin maalipaikkoihin.

68. minuutin kohdalla vierasjoukkueen vaihtomies Emmannuel Anokye pääsi murtautumaan JäPS-boksiin. Anokye ajautui kuitenkin pieneen kulmaan eikä päässyt itse laukomaan, ja JäPS-puolustus selvitti keskityksen kulmaksi.

86. minuutin jälkeen Anokye pääsi vapaapotkun jälkeen leikkaamaan sisään JäPS-boksiin ja laukomaan kohti etukulmaa. Tiainen sai kuitenkin torjuttua laukauksen kulmaksi.

Varsinaisen peliajan päättyessä vieraiden Ibrahim Cisse pääsi puskemaan kulmasta, mutta pusku pomppi JäPS-maalin ohitse. Siniset saivat luotua lisäajan loppuun vielä hyökkäyksen, mutta laukaus jäi puuttumaan, ja näin pisteet tasattiin lukemin 1–1.

Siniset jatkavat tasapelin jälkeen sarjataulukossa viidentenä. Ottelut jatkuvat vasta ensi viikon puolella, kun JäPS suuntaa Pihlajamäkeen PK-35:n vieraaksi tiistaina 11.6.