RAPORTTI: EIF 3–1 JäPS

Noin kahden viikon päästä alkavan Ykkösen kestosuorittaja EIF esiintyi edukseen, kun se kaatoi Tammisaaressa lauantaina järvenpääläiset 3–1-numeroin. Poissaolojen kurittama JäPS oli askeleen jäljessä läpi ottelun.

JäPS sai otteluun karmaisevan alun kun taululla oli 2-0 lukemat noin 10 minuutin pelin jälkeen. Kotijoukkueen vauhti yllätti siniset ja se näkyi maalien muodossa. Peli tasoittui ottelun edetessä ja kavennus nähtiin 43 minuutilla Ulmasen pommittaessa vapaapotkun vastustamattomasti maalin perukoille noin 20 metristä.

Toinen puoliaika aloitettiin 2-1 lukemista ja peli eteni kohtuullisen tasaisin merkein. Vaihtoruletti aloitettiin noin 60 minuutin kohdalla ja molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa lisämaaleihin, mutta EIF käytti paikkansa tehokkaammin tekemällä loppulukemiksi 3-1 ottelun lopussa.

Ensi lauantaina pelataan Suomen Cupin 3. kierroksen ottelu Nurmijärvellä kun JäPS kohtaa viime kausilta tutun NJSn.

Avaus: Laiho (mv), Vänttinen, Ceesay, Palmasto, Jrad, Ärilä, Heidari, Meriläinen, Manner, Kassim, Ulmanen

Vaihdot: Autio, Siik, Pohjantähti (47), Khairy (47), Kuusisto (47), Manner (47), Lainpelto (47),M. Mäkinen (47),T. Mäkinen (47), Niemi (MV)

Poissaolijat: Ristola, Schwalenstöcker, Kuosa, Valto, Khayat, Lehtimäki, Kepot, Abdi, Ali, Apriamashvili, Mehmeti, Holopainen