Ottelutapahtumainfo Keskuskentälle

Ottelutapahtumainfo Keskuskentälle


JäPS kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan Mikkelin Palloilijat Keskuskentällä lauantaina 6.5. kello 16:00. Keskuskentän ottelutapahtumakartan löydät alta.

Keskuskentän ottelutapahtumakartta

Kulku ottelutapahtumiin käy normaalisti Urheilukadun puoleisesta portista. HUOM! Kuitenkin otteluissa, joihin vieraskannattajia on odotettavissa poikkeuksellinen määrä, järjestetään heille erillinen kulku omasta sisääntulosta. Tästä informoidaan tarkemmin kyseeseen tulevien otteluiden yhteydessä.

VIP-teltat ovat samaten ottelukohtaisia.

JäPS suosittelee ottelutapahtumiin saapumista mahdollisuuksien mukaan jalan, pyörällä tai muin vastaavin kulkuneuvoin, koska autopaikkoja Keskuskentän ympäristössä on rajoitetusti. Sipoontien puolelta löytyy pieni pysäköintalue ja lisää pysäköintitilaa esimerkiksi näköetäisyydellä sijaitsevan pesäpallostadionin kupeesta.

Huomioithan, että anniskelukatsomoon on pääsy vain täysi-ikäisillä katsojilla.

Buffet Hermannin ja Wurstin aina laadukkaine tarjoiluineen palvelee tietysti tänäkin vuonna, mutta JäPSin tavoitteena on myös monipuolistaa Keskuskentän palveluita. Kesän kotiotteluissa onkin luvassa varmasti monelle mieluisia yllätyksiä esimerkiksi ruokatarjonnan suhteen. Tästäkin on luvassa lisätietoa myöhemmin.

Otteluiden alku- ja jälkilämmöt kannattaa luonnollisesti käydä ottamassa Cantina Viva Zapatassa!

Ennakkoliput MP-otteluun ja muihin kotiotteluihin JäPSin verkkokaupasta: https://kauppa.japsedustus.fi/

Ostamasi liput lähetetään sinulle sähköpostilla välittömästi, ja voit näyttää ne tarkistettavaksi puhelimen ruudulta tai paperille tulostettuna. Lippujen maksutapoina käyvät pankkien verkkomaksut, maksukortit ja MobilePay. Itsellesi voit ostaa 1 kpl lippuja myös sähköisillä Smartum/ePassi/EazyBreak -kulttuurieduilla.

Lippujen hinnat:
Aikuinen: 15 €
Erityisryhmät (JäPS toimihenkilö, opiskelija, eläkeläinen, työtön): 10 €
Lapset (7-17v): 5 €
JäPS-juniorit seuravarustuksessa/kausikorttilaiset: ilmaiseksi