Koivusaaren tietopaketti

Kotiavaus Koivusaaressa – lue uutisesta infopaketti

Järvenpään monitoimihallin kohottua Koivusaaren tekonurmen naapuriin, ovat edustuksen pelit siellä jääneet vähiin. Siksipä ohessa paikalle saapuville hieman ohjeistusta.

Kenttä sijaitsee osoitteessa Pietolankatu 48 Monitoimihallin eteläpuolella ja välittömässä läheisyydessä. Ensisijaiset sisääntuloportit sijaitsevat kentän itälaidalla, eli Koivusaaren koulun puolella. Toinen lipunmyyntipiste on pohjoispäädyssä, eli hallin puolella.

Anniskelu ja buffet Hermannin herkkuineen palvelevat varakentästä huolimatta normaalisti. Nälkää ja janoa voi käydä sammuttamassa katsomoiden puoleisella laidalla, josta löytyy kaksi buffet-pistettä. VIP-kausikortin ostaneille on oma teltta ja anniskelu kentän luoteiskulmassa.

Käymälät löytyvät istumakatsomon vierestä sekä pohjoispäädystä. Vieraskannattajien sektio on kentän koilliskulmassa toisten käymälöiden läheisyydessä.

Vaikka Koivusaaren ottelutapahtumiin on järjestetty väliaikaiskatsomoita, istumatilaa on Keskuskenttään verrattuna rajoitetusti. Yleisöryntäyksen sattuessa kannattaa paikalla siis olla mahdollisimman aikaisin, mikäli mielii istuma-asennossa ottelun seurata – sopu sijaa antaa! Myös liput (tai kausikortit) kannattaa hankkia etukäteen verkkokaupasta (myös Smartum & Epassi toimivat maksuvälineinä), vaikka niitä myös portilta saa.

Ensisijaisena parkkitilana toimii Monitoimihallin parkkipaikka. Tilaa siellä on totutun vähän, eli kannattaa varautua siihen, että auton voi joutua jättämään kauemmas tai saapua suosiolla jalan tai polkupyörällä. Saunakallion juna-asemalta kentälle on noin 15 minuutin kävelymatka.

Lauantain ensimmäisen kotiottelun jälkeen kannattaa ehdottomasti vielä suunnata Eikan Pankkiin, jossa järjestetään JäPSin joukkueiden yhteinen kick off -tilaisuus klo 18:30 alkaen – tarjolla muun muassa livemusiikkia, arpajaiset, joukkueiden kuulumiset ja tietysti hyvää seuraa.

Nähdään lauantaina!