Kiitos kaudesta!

Kulunut vuosi tarjosi suuria tunteita, maalirikkaita otteluita sekä tietysti historiallisen nousun Ykköseen!

Kausi lähti käyntiin komealla neljän voiton putkella, ja viime kausien vaikeat alut olivat läsnä vain muistoissa. Kesäkuun lopun Atlantis-trilleri toi kuitenkin kauden ensimmäisen tappion, vaikka JäPS nousikin 0-4 tappioasemasta jo tasoihin. Seuranneessa MiPK-pelissä joukkue nousi kahden maaliin takaa tasoihin osoittaen venymiskykyään.

Heinäkuun kuudesta pelistä voittoja irtosi viisi, mukaan lukien maukas 2-0 derbyvoitto PKKU:sta. Joukkue nousi heinäkuun lopulla sarjan piikkipaikalle, josta ei enää luovuttu.

Kesä pelattiin läpi tiiviillä ottelutahdilla, usein kaksi peliä viikossa, mutta voittotili jatkui karttumistaan. Joukkueeseen haettiin muutama onnistunut täsmähankinta keskikentälle ja hyökkäykseen tuomaan leveyttä ja kilpailua ryhmään.

Syksyn pelit toivat lisää maalijuhlia, ja ote lohkon kärkipaikasta tiukkeni. Kauden loppusuoran häämöttäessä oli selvää, että nousu olisi omissa käsissä.

Nousu oli katkolla ensimmäistä kertaa KuFu-vierasottelussa, kauden kolmanneksi viimeisessä ottelussa. Tiukan taiston jälkeen Siniset varmistivat nousun 1-3 vierasvoitolla. Samppanjat auki ja Dirlandaa soimaan!

Kausi päättyi komeaan yhdeksän voiton putkeen, ja lopullinen saldo oli 18 voittoa, yksi tasapeli sekä kolme tappiota. Maaliverkkojakin heiluteltiin seuran ennätysmäärä Kakkosen tasolla - peräti 69 kertaa!

Kiitos pelaajille, taustoille, vapaaehtoisille, kannattajille, yhteistyökumppaneille ja koko Siniselle yhteisölle - te autoitte tekemään unelmista totta! Nyt vedetään hetki henkeä ja valmistaudutaan seurahistorian ensimmäiseen Ykkösen kauteen.