Ottelutunnelmaa Koivusaaresta

Jampan pyhätön last dance - kevään pelit alkavat Koivusaaren kentällä 

JäPSin Ykkösliigakausi alkaa Koivusaaren kentällä Järvenpään Keskuskentän remontin vuoksi. Tavoitteena on, että Keskuskentälle voitaisiin siirtyä pelaamaan perjantaina 28.6. pelattavassa kotipelissä. 

Järvenpään Palloseuran Miesten Edustusjoukkue aloittaa huhtikuussa kauden 2024 kotipelinsä Koivusaaren kentällä. Yhteensä joukkue pelaa kevään aikana 4–5 kotipeliä Jampassa ennen siirtymistä uusittavalle Järvenpään Keskuskentälle. 

Jampan pyhättö otetaan vielä viimeistä kertaa Edustusjoukkueen käyttöön. Koivusaaressa on pelattu aiemminkin kauden ensimmäisiä pelejä, kun Keskuskenttää on vielä laitettu pelikuntoon. Monet kannattajat saattavat muistaa myös sen, kun Veikkausliigajoukkue KuPS saapui Jampan hornankattilaan Suomen Cupin otteluun vuonna 2016. 

Alun perin Keskuskentällä olisi pelattu jo kesäkuun alusta, mutta urakan viivästyminen siirtää aikataulua noin kolmella viikolla eteenpäin kesäkuun loppuun. Tavoitteena on, että Järvenpään Keskuskentän uusi stadion voitaisiin kastaa perjantaina 28.6. pelattavassa kotipelissä. 

Koivusaaren kentälle asennetaan lisäkatsomoita yleisölle sekä kuvaus- ja selostustorni TV-tuotantoa varten. Myös yleisön käyttöön tarkoitettuja WC-tiloja lisätään alueelle. Koivusaaren koulun ja jalkapallohallin parkkialueet toimivat parkkialueina kotipelien aikana.  

Koivusaaren kentällä pelataan lauantaina 20.4., keskiviikkona 24.4., sunnuntaina 12.5., keskiviikkona 22.5. ja alustavasti sunnuntaina 2.6. Yksittäiset ottelusiirrot ovat myös mahdollisia. Esimerkiksi 2.6. suunniteltu kotipeli saattaa siirtyä myöhäisempään ajankohtaan pelattavaksi.

Legendaarisella Jampan pyhätöllä päästään näkemään viimeistä kertaa Edustuksen otteluita - tervetuloa 20.4. alkaen!