JäPS-kapteenit 2024

Kapteenisto kaudelle 2024 valittu!

JäPSin ykköskapteenina jatkaa luonnollisesti jo lukuisia vuosia tehtävää hoitanut seuraikoni Roope Autio. Tulitukea kenttäjohtajan työhön Roope saa niin ikään toppareista, sillä Aution lisäksi nauha nähdään alkavalla kaudella Amos Ramströmin ja Tino Palmaston käsivarressa.

Sekä Roope että Amos kuuluivat kapteenistoon myös viime kaudella, mutta Tinolle pesti on uusi. Kysyimme herrasmiehiltä, mitä kapteenius heille tarkoittaa.

– Hyvä kapteeni on vastuullinen ja kannustava hengen luoja, kentän lisäksi tietysti sen ulkopuolella. Iän karttuessa pukukoppiroolin merkitys on omalla kohdalla tietysti korostunut, Roope sanailee.

Tino komppaa vanhempaa kollegaansa.

– Kapteenius merkitsee vastuun ottamista ja johtajuutta kentällä ja sen laidalla. Rooli kertoo toisaalta myös joukkueen luottamuksesta.

– Mielestäni hyvän kapteenin ominaisuudet näkyvät erityisesti joukkueen arjessa, yhtä lailla vaatimustason ja standardien ylläpitämisenä, mutta myös yleisen hyvän ilmapiirin ja joukkueen yhtenäisyyden luomisena, Tino jatkaa.

Viimeisenä ääneen pääsee Amos.

– Mulla on erittäin hyvä ja kiitollinen fiilis siitä, että saan olla yksi tämän joukkueen kapteeneista.

– Koen, että kapteenina olen reilu ja kannustava. Oma tärkein vahvuuteni siinä roolissa on se, että tulen hyvin toimeen eri persoonallisuuksien kanssa ja olen niin sanotusti "kaikkien kaveri".

– Jengillä on odottavaiset fiilikset kauteen ja ollaan intoa täynnä valmistauduttu lauantain SJK-peliin. Toivottavasti nähdään kentän laidalla!, Amos päättää.