Joakim Ärilä

Joakim Ärilälle vuoden jatkosopimus!

Sopimusrintamalta kajahtaa sunnuntain kunniaksi kun vihdoin on varmistunut, että kaksi viimeistä kautta edustusjoukkueen avauskokoonpanon vakionimiin kuulunut Joakim "Jokke" Ärilä vetää sinistä ylleen myös ensi vuonna.

Useammassa keskikentän roolissa operoimaan kykenevä Ärilä tunnetaan väsymättömänä uurastajana, joka jättää kentälle aina kaikkensa.

–Hienoa olla osa joukkuetta ja organisaatiota joka haluaa kehittyä ja mennä eteenpäin joka päivä. On ollut mukava nähdä, miten JäPS-yhteisö kasvaa koko ajan. Pitää muistaa, että seuran taustalla toimii paljon henkilöitä, jotka näkevät seuran eteen paljon vaivaa. Haluan kiittää heitä heidän seuran eteen tekemästään työstä, Ärilä sanailee sopimuksen synnyttyä.

Edelliskauden antia mies muistelee positiivisin mielin.

– Viime vuosi oli kaikinpuolin mielenkiintoinen ja vaiherikas. Kokonaisuutena päästiin tavoitteeseen, joten kauteen voi olla tyytyväinen. Vaikeita jaksoja mahtui myös mukaan, mutta saimme joukkueena hienosti käännettyä kurssin, ja nappasimme muutaman upean päänahan. Yhteisöllisyys ja joukkueena pelaaminen ovat meidän vahvuuksiamme JäPSissä.

Optimistisesti Jokke suhtautuu myös horisontissa siintävään.

–Mielenkiintoinen on tulevaisuus JäPSissä, ja uskon, että tulemme olemaan vahvoja ensi vuonnakin, vaikka joukkue aina vaihtuu jonkin verran uuteen kauteen lähdettäessä. Joukkueen ympärillä on havaittavissa hyvää pöhinää, joten tulevaan on juuri nyt helppo uskoa.