Infopaketti finaaliin

Lauantain loppuottelu on pian täällä!


Alla vielä kattavampi infopaketti ottelua varten.

Missä ja milloin: Järvenpään Monitoimihallilla lauantaina 11.3. klo 15:30 alkaen.

Liput: Lipunmyynti Ykköscupin finaaliin JäPS - Gnistan on kerrotusti avoinna. Lippuja saa myös ovelta, mutta verkkokaupasta ostamalla minimoit jonottamisen ja sujuvoitat ottelujärjestelyjä. Lippujen hinnat löytyvät verkkokaupasta ja edellisestä uutisesta. Kausikorttilaisten ohella omat juniorit sinisessä seuravarustuksessa ilmaiseksi sisään.

Saapuminen: Otteluun autolla saapuvien kannattaa olla paikalla hyvissä ajoin, koska parkkitilaa hallin ympäristössä on rajoitetusti. Pääasiallisina parkkipaikkoina toimivat Monitoimihallin ja viereisen Jampan jalkapallohallin parkkipaikat. Lisää parkkipaikkoja löytyy noin 500 metrin päästä Fox Centeriltä (Wärtsilänkatu 61) ja Koivusaaren koululta (Pietolankatu 48).

Julkisilla kauempaa saapuvien kannattaa suunnata Saunakallion asemalle (R-juna), josta kävelymatkaa hallille on puolisentoista kilometriä. Aseman vieressä palvelevat ravintola Roze ja K-Market.

Ottelutapahtuma: Kaikki halukkaat mahtunevat halliin, mutta istumapaikkoja ei riitä kaikille. Mikäli otteluun ei ehdi saapua hyvissä ajoin, kannattaa siis varautua seisomaan. Buffet anniskeluineen on normaaliin tapaan auki hallissa ottelun aikana. WC-tilat löytyvät ottelun aikana viereisestä Jampan jalkapallohallista.

Striimaus: Ottelu näytetään suorana maksullisessa Ruutu+-palvelussa.

Tervetuloa!