Gullit Zolameso Lahden Reippaasta JäPSiin!

Gullit Zolameso Lahden Reippaasta JäPSiin!

Jo mukavalla tolalla oleva JäPSin sopimuspino kasvaa taas yhdellä, kun 28 vuotta kesällä täyttävä Gullit Zolameso siirtyy Reippaasta seuran väreihin.

Aiemmin Ykkösen tasolla AC Kajaania, Gnistania ja Ilvestä 68 ottelussa edustanut ”Bumba” ehti Ilveksen paidassa myös debytoida Veikkausliigassa kaudella 2015 ja on edustanut Suomea useammassakin nuorisomaajoukkueessa. Kaksi edelliskautta kuluivat kuitenkin Kakkosen Reippaassa, jossa mies iski viime vuonna kahdeksan osumaa.

– Olin viimeksi pari kautta Reippaassa, ja niistä ensimmäinen ei takareiden repeämän vuoksi mennyt niin kuin olisin itse halunnut. Viime kausi kuitenkin sujui, ja tehojakin tuli, Zolameso kertoilee.

JäPSiin Zolameson on ollut helppo tulla sisään, sillä nykymiehistöstä löytyy paljon miehelle jo ennestään tuttuja nimiä. JäPSin mies muistaa myös hyvin aiemmista kohtaamisista.

– JäPSiä vastaan on aina ollut hyvin vaikeita pelejä, hyvällä tavalla ärsyttävä joukkue kohdata, hän sanailee.

Debyyttikaudeltaan sinipaidassa Zolameso odottaa paljon.

– Odotan onnistumisia sekä joukkueelta että henkilökohtaisella tasolla. Toivon tietenkin pystyväni auttamaan joukkuetta niin paljon kuin pystyn, ja erityisesti kannattajia olisi mukava nähdä sankoin joukoin kentän laidalla, Zolameso haaveilee.

Useampi JäPSin uusista hankinnoista on edustanut monipuolista pelaajatyyppiä, mikä tarjoaa Jyrki Aholalle valinnanvaraa niin avauskokoonpanon kuin pelimuodostelmankin valitsemiseen. Samaan koriin putoaa myös jalkapallon ohella omaa yritystä pyörittävä Zolameso.

– Pystyn pelaamaan ja olen pelannut melkeinpä kaikkia muita paikkoja kuin maalivahtia ja topparia. Omimillani olen kuitenkin yksi yhtä vastaan -tilanteissa, joissa pääsen hyödyntämään nopeuttani ja parhaat pelini olen pelannut oikeana laitalinkkinä, Zolameso kertoo.

Lisää sopimusuutisia on tiedossa vielä ensi viikolla.

Tervetuloa Järvenpäähän, Gullit!