Ennakko: PK-35 - JäPS (harjoitusottelu)

Ennakko: PK-35 – JäPS (harjoitusottelu)

JäPS kohtaa lauantaina harjoitusottelussa PK-35:n. Siniset suuntaavat harjoitusotteluun Talin halliin ennen Ykkösliigacupin välieräottelua.

Missä: Talin halli, Helsinki

Milloin: Lauantaina 16.3. klo 19.00

JäPS jatkaa harjoitusotteluita tuttua vastustajaa PK-35:tä vastaan. Siniset lähtevät otteluun Ykkösliigacupin jatkopaikan varmistamisen jälkeen, kun keskinäisten otteluiden tulokset varmistivat jatkopaikan. JäPS kaatoi YLC-lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Mikkelin Palloilijat komeasti lukemin 4–1. JäPSin maaleista vastasivat Wataru Oguchi, Sebastian Kamara, Tino Palmasto sekä Irfan Sadik. Päävalmentaja Erol Ates kommentoi voittoa seuraavasti:

- Ottelu oli meiltä pääosin hyvää pelaamista ja myös hyvin kontrollissa sekä pallon kanssa että ilman palloa. Ollaan myös iloisia pelaajien puolesta, sillä he tekevät joka päivä kovasti töitä asioiden eteen ja niitä asioita rupeaa myös näkymään koko ajan enemmän ja enemmän. Se antaa myös joukkueelle sekä uskoa että buustia seuraaviin peleihin ja harjoituksiin.

JäPSin ottelut siis jatkuvat Ykkösliigacupissa välierävaiheessa, jossa Siniset kohtaavat Jaron Pietarsaaressa. Sarjakauden alkuun on puolestaan alle kuukausi, kun Ykkösliiga potkaistaan käyntiin SJK Akatemian vieraana. Atesin mukaan joukkueen peli on kehittynyt suunnitelmien mukaisesti kohti sarjakauden avausta:

- Joukkueen peli on kehittynyt ja kehittyy edelleen kohti sitä haluttua suuntaa. Haasteellista on kuitenkin se, kun joukkueeseen liittyy uusia pelaajia ja samalla loukkaantumislistalta tulee pelaajia taas mukaan, niin heillä taas kestää päästä pelillisiin asioihin mukaan. Pitää kuitenkin muistaa, että peli on koko ajan jatkuvassa kehityksessä ja uskon, että ollaan kuitenkin riittävän valmiita kun ensimmäinen peli alkaa. Sen eteen tehdään joka päivä kovasti töitä. 

⁠Lauantain harjoitusottelun vastus PK-35 on JäPSille tuttu vastus Ykkösliigacupista, jossa Pallokerho pääsi nousemaan takaa ohitse 3–2-voittoon. Vahvasti cup-otteluissa esiintynyt PK voittikin B-lohkon, ja eteni Sinisten tavoin välierävaiheeseen. Keskinäisen ottelun jälkeen joukkueen riveihin on liittynyt mm. hyökkääjä Eero Markkanen. Erol haluaa nähdä Sinisiltä erityisesti huolellisuutta molempien maalien edustoilla:

- Joukkueena meidän pitää olla paljon aggressiivisempia sekä pallon kanssa että ilman palloa ja varsinkin kaksinkamppailuissa ja ymmärtää myös se, että tämän pitää kestää koko se 90 minuuttia, eikä vain 45 tai 60 minuuttia. Ollaan joukkueen kanssa asetettu tavoitteeksi olla sarjan paras joukkue sekä vastustajan boksissa että omassa boksissa, joten sen pitää nyt näkyä.

Ottelu alkaa lauantaina 19.00, kun Siniset lähtevät hakemaan revanssia pihlajamäkeläisistä!