Ennakko: PK-35 - JäPS (Ykkösliigacup)

Ennakko: PK-35 – JäPS (Ykkösliigacup)

JäPS kohtaa sunnuntaina Ykkösliigacupin toisessa ottelussaan PK-35:n. Siniset suuntaavat Helsinkiin vierasotteluun.

Missä: Talin halli, Helsinki

Milloin: Sunnuntaina 18.2. klo 14.30

Muuta: JäPSin X(Twitter)-seuranta

JäPS jatkaa Ykkösliigacupin otteluitaan PK-35:tä vastaan. JäPS lähtee otteluun SalPa-harjoitusottelun jälkeen, joka päättyi salolaisten voittoon lukemin 2-3. JäPSin maaleista vastasi Irfan Sadik. Päävalmentaja Erol Ates kuvaili ottelua seuraavasti:

- Peli oli meiltä hyvää ensimmäisellä puoliajalla. Jaksoimme keskittyä ja tehdä niitä asioita mitä ollaan harjoiteltu, esim. pelin avaaminen ja rakentelu oli pääosin hyvää, kontrolloitua ja hyvin organisoitua. Myös tasapaino kentällä oli kondiksessa, joten oli kiva katsoa ensimmäistä puoliaikaa. Toisella puoliajalla tehtiin juuri asioita mitä ei olla harjoiteltu eikä sovittu, joten peli oli hyvin sekavaa ja SalPa pääsi sitä kautta hyvin pelin mukaan. Meidän pitää löytää tasapaino pelaamiseen, vaikka tässä kohtaa kaikille halutaan antaa aito mahdollisuus. Tässä on kuitenkin onneksi aikaa saada vietyä ja kehitettyä asioita eteenpäin.  

JäPS jatkaa Ykkösliigacupia kolmen viikon tauon jälkeen. Ensimmäisestä YLC-ottelusta jäi käteen yksi piste KTP:tä vastaan. Atesin mielestä joukkue on ottanut suunnitelmien mukaisia askeleita eteenpäin viime viikkojen aikana.

- Uskon, että pelaajat saavat nyt paremmin kiinni ideasta mitä halutaan toteuttaa kentällä, varsinkin pelin avaamis- ja rakenteluvaiheessa. Prosessi on kuitenkin vasta alussa ja täytyy antaa pelaajille aikaa sisäistää asioita, jotka pikkuhiljaa alkavat näkymään koko ajan paremmin ja paremmin. 

PK-35 hävisi ensimmäisen cup-ottelunsa Mikkelin Palloilijoille lukemin 3-1. Pallokerho nousi täksi kaudeksi Ykkösliigaan Kakkosesta, ja on hankkinut riveihinsä muun muassa Veikkausliigan maalikuninkuudenkin voittaneen Filip Valenčičin sekä Daniel Rantasen. Sunnuntaina on myös mahdollista nähdä tuttuja kasvoja, mikäli entiset jäpsiläiset Ayuub Abdi ja Joni Niemi ovat kokoonpanossa. Erol odottaa ottelusta vauhdikasta.

- En ole vielä ehtinyt paljon paneutua PK-35 pelaamiseen tai pelaajiin, mutta uskon että sieltä tulee joukkue täynnä hyviä yksilöitä. Odotan samalla hyvin intensiivistä peliä, ja toivottavasti hyvää katsottavaa myös katsojille.

Ottelu alkaa sunnuntaina 14.30, ja otteluseuranta on tarjolla JäPSin X-tilillä (ent. Twitter), kun Siniset lähtevät tavoittelemaan ensimmäistä Ykkösliigacup-voittoaan!