Ennakko: JäPS - SalPa (harjoitusottelu)

Ennakko: JäPS - SalPa

JäPS kohtaa huomenna lauantaina harjoitusottelussa Salon Palloilijat. Tuttu vastus Ykkösestä saapuu Monitoimihallille, kun Siniset jatkavat kauteen valmistautumista.

Missä: Järvenpään Monitoimihalli

Milloin: Lauantaina 10.2. kello 17.30

Liput: 5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Vuoden 2024 kausikortilla myös sisään

Seuraavaksi JäPS kohtaa viime kaudelta tutun vastustajan SalPan. Viime viikolla Siniset kokivat tappion Klubi 04:ää vastaan, kun vieraat olivat parempia lukemin 1-4. JäPSin maalista vastasi Robbie Azodo. Päävalmentaja Erol Ates kommentoi ottelua seuraavasti:

- Ei mitään selittelyä, Klubi 04 oli siinä pelissä parempi osapuoli ja sitä kautta ansaitsi täysin voiton. Kokonaisvaltaisesti meillä on vielä paljon parannettavaa kaikilla osapuolilla. Ei voida nostaa vain yhtä asiaa, kun parannettavia asioita on paljon, ja sitä varten tullaan melkein joka päivä harjoittelemaan ja kehittymään. Tekemisen taso harjoituksissa on hyvä niin eiköhän se pikkuhiljaa ala myös näkymään peleissä. 

Viime kaudella JäPS kohtasi salolaiset kolmesti Ykkösessä, tuloksena voitto, tasapeli sekä tappio. Joukkueet sijoittuivat myös peräkkäisille sijoille sarjataulukossa. SalPa on ainut joukkue, joka ei ole vielä aloittanut tämän vuoden Ykkösliigacupia. Ates odottaa ottelun olevan hyvä tason mittaus.

- SalPa on vähän samassa tilanteessa kuin me, eli rakennus on vaiheessa. Uskon, että molemmat lähtevät ensisijaisesti keskittymään oman pelinsä kehittämiseen. Tämä ei kuitenkaan meidän osalta tarkoita sitä, ettei haluta voittaa, vaan jokaiseen peliin lähdetään voittamaan. Halutaan voittamisen kulttuuria tuoda joukkueeseen vahvasti ja se tapahtuu voittamalla. Voittamisella ei tarkoiteta kuitenkaan vain ja ainoastaan voittoja vastustajista, vaan myös niitä omia tapoja mitkä auttavat pitkässä juoksussa voittamaan säännöllisesti, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

JäPSillä on tällä hetkellä kasassa 19 julkaistua pelaajasopimusta. Erolin mukaan joukkueen rakentaminen etenee suunnitelmien mukaisesti. 

- Ollaan aikataulussa joukkueen rakentamisen suhteen, mutta meidän pitää löytää pelaajia jotka sopivat sekä pelitapaan että budjettiin ja sen yhteensovittaminen ei ole aina helppo asia. 

Tervetuloa Monarille kannustamaan JäPS takaisin voittojen tielle!

JäPS julkaistut sopimuspelaajat 9.2.:

Janne Laiho (mv), Joona Tiainen (mv), Taavi Arminen, Roope Autio, Peetu Haikonen, Justus Holopainen, Omar Jama, Noah Kaijasilta, Sebastian Kamara, Veka Ketonen, Urho Kumpulainen, Herkko Kuosa, Tino Palmasto, Santeri Pohjolainen, Amos Ramström, Irfan Sadik, Yusuke Sasabe, Joona Tapani, Gullit Zolameso