Ennakko: JäPS - KTP (Ykkösliigacup)

Ennakko: JäPS – KTP (Ykkösliigacup)

JäPS kohtaa lauantaina Ykkösliigacupin avausottelussaan KTP:n. Kotkalaiset saapuvat Monitoimihallille, jossa JäPS lähtee tavoittelemaan taas cup-menestystä.

Missä: Järvenpään Monitoimihalli

Milloin: Lauantaina 27.1. kello 15.15

Liput: 10 €, alle 17-vuotiaat sekä erityisryhmät 5 €. Vuoden 2024 kausikortilla myös sisään

Muuta: Matsibuffa palvelee. Parkkitilaa on saatavana rajoitetusti johtuen Logisnext Areenalla samanaikaisesti olevasta turnauksesta. Pyydämme katsojia turvautumaan kimppakyyteihin mikäli mahdollista, tai jättämään auton esimerkiksi Koivusaaren koulun parkkipaikalle, josta pääsee helposti kävellen hallille

Viime vuonna Ykköscupin voittanut JäPS aloittaa cup-taipaleensa kotona KTP:tä vastaan. JäPS lähtee otteluun kahden voitetun harjoitusottelun jälkeen. Viime viikolla paikallisvastus PKKU kaatui lukemin 3-1, kun Justus Holopainen heilutti maaliverkkoa kerran sekä Robbie Azodo kahdesti. Päävalmentaja Erol Ates kommentoi PKKU-voittoa seuraavasti:

- Kokonaisuuteen ollaan tyytyväisiä. Peli palveli hyvin meidän tarkoitusta tässä vaiheessa, kun uusia asioita ajetaan sisään ja tulee koko ajan myös uusia pelaajia. 

Hyvän harjoitusviikon jälkeen Siniset pääsevät aloittamaan kilpailulliset ottelut kotikentällä. Atesin mukaan joukkueen valmistautuminen ei eroa aikaisemmista peleistä.

- Kuten aiemminkin kerroin, me ei erotella pelejä, vaan jokaista peliä lähtemään voittamaan ja sen eteen tullaan tekemään kaikkemme jokaisessa pelissä. Pelit varmasti kovenevat tästä ja sitä tässä odotellessa. 

KTP tippui viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta Ykkösliigaan. Joukkue on JäPSille tuttu vastustaja edellisiltä kausilta Ykkösestä, ja tavoittelee varmasti Ykkösliigan kärkisijoja tulevalla kaudella. Erol näkee kotkalaiset hyvänä tason mittarina.

- Nyt on hyvä nähdä missä mennään tiettyjen pelillisten asioiden kanssa, kun KTP saapuu Monarille. Tässä vaiheessa kukaan ei ole varmaan vielä täysin valmiina, mutta odotan silti joukkueelta sitä, että pystytään pelaamaan harjoiteltujen periaatteiden kautta ja sitä kautta nähdään missä mennään. Odotan vauhdikasta ja hyväntasoista peliä. Näitä pelejä varten harjoitellaan!

JäPS julkaisi tällä viikolla Irfan Sadikin sekä Veka Ketosen sopimukset. Aiemmin julkaistuista pelaajista Amos Ramström on jonkin aikaa sivussa loukkaantumisesta johtuen. 

Ykkösliigacup on Ykkösliigan joukkueille suunnattu cup-kilpailu. Ykkösliigacupia pelataan kahdessa viiden joukkueen lohkossa, joiden kaksi parasta etenee välieriin. JäPSin ja KTP:n kanssa B-lohkossa pelaavat myös PK-35, JIPPO sekä MP. 

Tervetuloa lauantaina Monitoimihallille kannustamaan Siniset voittoon, kun historian ensimmäinen Ykkösliigacup potkaistaan käyntiin!