Ennakko: JäPS - TamU

Ennakko: JäPS – TamU

JäPS kohtaa kalenterivuoden ensimmäisessä harjoitusottelussa Tampere Unitedin. Tulevalla kaudella Kakkosta pelaava TamU saapuu lauantai-iltapäivänä Monitoimihallille.

Missä: Järvenpään Monitoimihalli

Milloin: Lauantaina 13.1. kello 16.00

Liput: Ilmainen sisäänpääsy

JäPS lähtee joulutauon ja kahden treeniviikon jälkeen jatkamaan harjoitusotteluitaan. Joukkueen päävalmentaja Erol Ates ennakoi ottelun lisäksi myös pelaajatilanteen kehitystä. Atesin mukaan treenit ovat sujuneet hyvin.

- Pelaajat ovat harjoitelleet hyvällä asenteella ja ollaan ilmeeseen tyytyväisiä. Tunnelma on rento, mutta hyvin keskittynyt ja tekemisen taso on korkealla. 

JäPS on julkaissut tähän mennessä 12 pelaajasopimusta. Atesin mukaan joukkueen kokoaminen on hyvällä mallilla.

- Pelitavan kannalta ollaan saatu viime vuoden joukkueesta tärkeät pelaajat jatkamaan ja tavoitteena nyt vahvistaa joukkuetta vielä enemmän. Joukkueeseen halutaan löytää myös persoonan kannalta oikeita pelaajia eikä vaan taitojen osalta, joten tässä rauhassa etsitään oikeanlaisia vahvistuksia. Pian rupeaa olemaan hyvä joukkue kasassa, millä voidaan startata kausi. 

Lauantain ottelussa nähtäneen sopimuspelaajien lisäksi myös joitakin try out -pelaajia, joita halutaan arvioida ottelutilanteessa. Kannattajien omistama perinneseura TamU pyrkii nousemaan takaisin kohti Veikkausliigaa, joten tiedossa on varmasti mielenkiintoinen ottelu.

 - Mukana on vielä joitakin testipelaajia, mutta ollaan kuitenkin pystytty valmistautumaan hyvin. Odotan, että tiettyjä harjoiteltuja asioita pitäisi näkyä kentällä. Vastustajasta tällä hetkellä ei ole paljon tietoa, vaan halutaan ensisijaisesti keskittyä oman pelin kehittämiseen ja omaan tekemiseen. Odotan kuitenkin hyvätempoista ja vauhdikasta peliä, Erol ennakoi.

Lopuksi Ates paaluttaa haluavansa nähdä kovaa työntekoa kaikilta pelaajilta:

- Haluan nähdä joukkueelta sitä, että harjoitellut asiat rupeavat näkymään ja työnteon puolesta meidän pitää olla se parempi osapuoli. Tämä on jokaiselle hyvä mahdollisuus näyttää osaamistaan ja asennettaan.

Tervetuloa Monitoimihallille seuraamaan JäPSin valmistautumista tulevaan Ykkösliigakauteen!

Julkaistut pelaajasopimukset 12.1.:

Janne Laiho (mv), Joona Tiainen (mv), Taavi Arminen, Roope Autio, Justus Holopainen, Omar Jama, Noah Kaijasilta, Herkko Kuosa, Tino Palmasto, Amos Ramström, Joona Tapani, Gullit Zolameso