Ennakko: JäPS - PKKU

Ennakko: JäPS – PKKU

JäPS kohtaa tulevana lauantaina harjoitusottelussa PKKU:n. Tulevalla kaudella Ykköstä pelaava Pallokerho asettuu vastaan Monitoimihallilla.

Missä: Järvenpään Monitoimihalli

Milloin: Lauantaina 19.1. kello 15.15

Liput: 5 €, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Vuoden 2024 kausikortilla myös sisään

Muuta: Matsibuffa palvelee

Seuraavassa harjoitusottelussa päästään kokemaan derbytunnelmaa, kun JäPS kohtaa paikallisvastus PKKU:n. Viime lauantaina JäPS pelasi kalenterivuoden ensimmäisen ottelunsa, kun Tampere United kaatui lukemin 3–0. Amos Ramström osui tamperelaisten verkkoon kerran ja Justus Holopainen kahdesti. Päävamentaja Erol Ates kommentoi TamU-voittoa seuraavasti:

- Totta kai tulokseen ollaan tyytyväisiä, mutta homma on vasta alussa. Tiettyjä pelillisiä asioita mitä ollaan harjoiteltu rupesi näkymään ja siihen ollaan tyytyväisiä. Kiitokset pelaajille myös hyvästä asenteesta, sillä se on minimi, minkä pitää olla aina kunnossa.

Hyvän harjoitusviikon jälkeen Siniset kohtaavat rakkaan vihollisen PKKU:n. Ates haluaa nähdä joukkueelta kehitystä pelistä toiseen. 

- Halutaan edelleen nähdä asioita mitä tehdään harjoituksissa ja nyt pitää näkyä vielä vahvemmin ja paremmin verrattuna edelliseen peliin. 

PKKU varmisti paikkansa ensi kauden Ykköseen karsintojen kautta. Joukkue on JäPSille tuttu vastustaja, kun Keski-Uudenmaan paikallisia pelattiin pitkään Kakkosen tasolla. Atesin mukaan paikallispelin tunnelataus täytyy käyttää hyödyksi.

- Me ei erotella pelejä, eli ei ole harjoitus- tai sarjapelejä, on vain pelejä mitä me haluamme voittaa. Varmasti on tunnetta pelissä ja se on osa jalkapalloa, tärkeintä on kontrolloida ja käyttää tunnetta oikealla tavalla voimavarana, niin silloin ollaan voiton puolella.

JäPS julkaisi tällä viikolla puolustajien Urho Kumpulaisen sekä Peetu Haikosen sopimukset, jonka jälkeen pelaasopimuksia on koossa 14. Ottelussa nähtäneen vielä joitakin try out -pelaajia, kun joukkue valmistautuu kohti pian alkavaa Ykkösliigacupia.

Tervetuloa lauantaina Monitoimihallille kokemaan paikallispelin huumaa!