Ennakko: Atlantis - JäPS (harjoitusottelu)

Ennakko: Atlantis - JäPS

JäPS kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Atlantiksen. Siniset suuntaavat Myllypuroon vierasotteluun ennen Ykkösliigacupin lohkovaiheen viimeisiä otteluita.

Missä: Myllypuron Pallomylly, Helsinki

Milloin: Lauantaina 24.2. klo 19.00

JäPS jatkaa kauteen valmistautumista harjoitusottelulla Atlantista vastaan. Viime lauantaina Siniset jatkoivat Ykkösliigacupin otteluitaan PK-35:tä vastaan, joka päättyi puoliaikajohdosta huolimatta 3–2-tappioon. JäPSin maaleista vastasivat Irfan Sadik sekä Roope Autio. Päävalmentaja Erol Ates kommentoi ottelua seuraavasti:

- PK-35-peli oli meiltä tähän asti paras peli niin pelillisesti kuin muutenkin. Pystyttiin tuomaan palloa kontrolloidusti eteenpäin ja sitä kautta luotiin monta todella hyvää paikkaa varsinkin ensimmäisellä puoliajalla. Samaan aikaan kun yritettiin tuoda palloa kontrolloidusti eteenpäin, kenttätasapainomme ei ollut aina kunnossa ja sitä kautta vastustaja pääsi riistoista luomaan paikkoja ja heidän yksi maali tulikin sitä kautta. Kokonaisuudessaan hyvä peli meiltä niin kauan kun jaksettiin keskittyä pelaamaan sovittujen asioiden mukaisesti.   

JäPS jatkaa Ykkösliigacupia ensi viikolla, ja Ykkösliigan sarjakausikin alkaa Sinisten osalta alle kahden kuukauden päästä Seinäjoella. Atesin mukaan harjoituskausi on sujunut suunnitelmien mukaisesti vaikka pelaajisto on kokenut muutoksia muun muassa loukkaantumisista johtuen: 

- [Harjoituskausi on sujunut] Vaihtelevasti, kun joka viikko on tullut uusia pelaajia mukaan ja kaikilla eri pohja niin fyysisesti kuin myös pelillisestikin. Ollaan kuitenkin oikealla tiellä ja pelaajat antavat joka päivä kaikkensa, joten tässä tarvitaan hiukan aikaa ja kärsivällisyyttä kaikilta, niin eiköhän tästä saada hyvä kokonaisuus. 

Atlantis FC pelaa tulevalla kaudella Ykköstä. JäPS kohtasi Atlantiksen myös kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa, joka päättyi tasalukemiin 1–1. Tuossa ottelussa Sinisten kokoonpano oli kuitenkin hyvin tryout-pitoinen sisältäen myös useita JäPS 47:n pelaajia. Erol odottaa näkevänsä joukkueelta parannusta edeltäviin peleihin seuraavilla osa-alueilla:

- Vahvempaa ja pidempää pallollista pelaamista verrattuna edellisiin peleihin. Meidän pitää pystyä keskittymään pidempään kuin vain 45-60 minuuttia pelisuunnitelman toteuttamiseen ja varsinkin väsyneenä. Samaan aikaan meidän täytyy pitää oma maali nyt puhtaana eikä päästä enää yhtään maalia huonosta kenttätasapainosta. 

Ottelu alkaa lauantai-iltana kello 19 Myllypurossa, kun Siniset metsästävät harjoittelukauden seuraavaa voittoa!