Badreddine Bushara

Badreddine Bushara lainalle JäPSiin!

Veikkausliigan Ilveksen sopimuspelaajiin kuuluva Badreddine "Badu" Bushara, 19, tuo juonikkuutta JäPSin hyökkäyspäähän loppukauden ajaksi.

Useampaa hyökkäyspään roolia pelaamaan pystyvä Badu on arvokas lisä sinipaitojen viimeisiin otteluihin. Taitava ja väkkärämäinen Bushara pystyy ohittamaan heittämällä miehensä, ja nuorukaiselta löytyy sellaista yllätyksellisyyttä, josta JäPS ehtii varmasti vielä loppukesän ja syksyn mittaan nauttia. Lopullinen läpimurto Ilveksen edustusjoukkueessa on vielä tekemättä, joten JäPSissä nuorelle hyökkääjälle avautuu mainio näytön paikka.

– Lopulliset fiilikset tästä kaudesta vielä vähän auki, kun viime vuonna tuli sen verran enemmän pelejä niin Kakkosessa, liigassa kuin junnumaajoukkueessakin, Badu kertoo.

– Kiva tulla siis JäPSiin. Vaikka joukkue ei ollut muuten juuri tuttu, niin tiesin, että ovat pelanneet tuloksiaan paremmin. Loppukaudesta paljon taisteluhenkeä ja kurinalaisuutta, niin sitä kautta ne kyllä sieltä tulevat.

Viime vuonna veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Badu on ehtinyt esiintyä korkeimmalla sarjatasolla sittemmin 17 kertaa. Suurin osa miesten peliminuuteista on tullut kuitenkin Ilveksen Kakkosessa pelaavassa reservijoukkueessa, jossa Bushara on samaisten kahden kauden aikana iskenyt mukavat 11 maalia 26 ottelussa.

Mainitusti myös Suomen nuorisomaajoukkueita edustanut Bushara on maaotteluissakin ehtinyt maalien makuun - viime syksyn EM-karsinnoissa hän osui sekä Färsaaria että Kroatiaa vastaan.

Tervetuloa Järvenpäähän, Badu!