Altti Hellemaa

Käpylän Pallon kasvatti debytoi miesten peleissä jo 16-vuotiaana vuonna 2021, ja ikäkausimaajoukkueetkin ovat Hellemaalle tulleet tutuiksi. Ensimmäisellä miesten kaudella vastuuta kertyi Kakkosesta peräti 19 ottelun verran, ja hyvät otteet poikivat seuraavana vuonna siirron HJK:n paitaan.

Kausi 2022 meni vielä Klubi04:n paidassa Kakkosessa, mutta viime vuonna Hellemaa pääsi näyttämään kyntensä toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, kun nuorukainen matkasi ensin lainalle SJK Akatemiaan, sitten Kokkolan Palloveikkoihin. Yhteensä Hellemaa pelasi Ykköstä 20 ottelua, joista 11:ssa miehen nimi löytyi avauskokoonpanosta.

Monikäyttöinen Hellemaa löytänee myös JäPSissä paikkansa keskikentältä.

– Viihdyn pallon kanssa ja olen mielestäni ovela pelaaja. Pystyn pelaamaan myös kaikkia keskikentän rooleja, Altti kertoo.

Pitkään helsinkiläinen ei vielä ole Järvenpäässä ehtinyt viihtyä, mutta alustavat tuntemukset ovat positiiviset.

– Erittäin hyvät fiilikset ensimmäisten treenien jälkeen. Meillä on hyvä ja laaja porukka!

Lupaavalta pelaajanalulta sopii odottaa paljon, ja mikäli kaikki menee putkeen, voi tämä olla Hellemaalle se lopullinen läpimurtokausi.

– Odotan itseltäni ehjää kautta, ja tahdon auttaa joukkuetta menestymään lainani aikana mahdollisimman hyvin, Hellemaa päättää.

Tervetuloa Järvenpäähän, Altti!