JäPS vahvistaa keskikenttäänsä - Albin Mehmeti Gnistanista Järvenpäähän!

Juven ja Villen poistumista silmällä pitäen JäPS on lainannut Ykkösen Gnistanissa kirjoilla olleen Albin Mehmetin loppukaudeksi riveihinsä.

Kentän keskiakselilla viihtyvän Albinin jalkapallotausta on kirjava. 8-vuotiaana nappulakengät Kosovossa jalkaansa vetänyt Albin otti ensimmäiset futisaskeleensa paikallisessa FC Vushtrriassa, jossa kului kolmisen vuotta.

Sieltä miehen alku suuntasi FC Beselidhjaan, ja uudessa seurassa annetut näytöt toivatkin muutaman vuoden jälkeen mukanaan kutsun myös Kosovon U-17 -maajoukkueeseen. Maajoukkuetta Albin ehti edustaa vuoden päivät, minkä jälkeen olikin jo edessä muutto Suomeen.

Härmässä ensimmäiseksi seuraksi valikoitu TiPS, josta tie vei kuitenkin nopeasti Gnistaniin. Alle 18-vuotiaalle FIFA:n säännökset tiesivät sitä, että pelilupaa ei alkuun herunut, mutta lopulta tuo prosessi saatiin maaliin vuoden 2019 lopussa, ja Albin pääsi virallisten pelien makuun.

Viime kaudella Albinia vaivasivat kuitenkin terveysongelmat; tämä joutui rytmihäiriön aiheuttamaan sydänleikkaukseen, ja vaivasivatpa loukkaantumiset myös tämän kauden alkupuolta. Nyt mies on kuitenkin täydessä iskussa.

Kentällä Albin tykkää erityisesti pallon kanssa olemisesta ja pelin organisoimisesta. Erityisaseekseen hän mainitsee - JäPSin pelikirjaan sopivasti - pitkät pallot ja syötöt.

Jalkapallon ulkopuolella Albin opiskelee merkonomiksi Keravan Keudassa ja

vapaa-ajallaan hän tykkään viettää aikaa perheen ja kavereiden kanssa.

Tervetuloa JäPSiin Albin!