Mukaan toimintaan

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Haemme joukkoomme sinisellä sydämmellä varustettuja vapaaehtoisia. Pääset mukaan lämminhenkiseen porukkaan, jolla on yhteinen tavoite viedä Järvenpääläsitä edustusjalkapalloa uudelle tasolle.

Ota yhteyttä niin käydään kahvilla ja jutellaan löytyisikö juuri sinulle mieluisa tehtävä edustusjoukkueen taustajoukoissa.

JäPS edustus hakee tulivoimaa viestintätiimiin!

Samalla kun pelilliset tavoitteet ovat asetettu sarjanousuun niin myös taustatoiminnan tavoitteet ovat kasvaneet! Siksi JäPS edustus hakee uutta tulivoimaa viestintätiimiinsä! Mikäli hallitset sosiaalisen median kanavat (pääosin Instagram ja Facebook), kuvamateriaalin tuottaminen on sinulle arkipäivää tai sana on hallussa niin olet juuri oikea henkilö tiimiimme! Pääset työskentelemään mukavassa porukassa ammattimaisen markkinointitiimin opastuksella, joten emme vaadi ammatillista koulutusta tai aikaisempaa työkokokemusta. Hakijan JäPS-henkisyys tai kiinnostus jalkapalloon on plussaa!
Tehtäviin kuulua mm. ajankohtaisen, inspiroivan ja mielenkiintoisen sisällön tuottaminen JäPSin eri kanaviin. Aikaa tehtävään kuluu keskimäärin yksi ilta viikossa ja työnkuva tarkentuu oikean henkilön löytyessä. Korvaus sovitaan tapauskohtaisesti. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen edustusjaps@gmail.com tai yhteydenottolomakkeeseen, jossa kerrot itsestäsi ja miksi juuri sinä olet sopiva henkilö tiimiimme!