Hassan Sesay

Hassan Sesay JäPS-paitaan

Historiallisen Ykkösen debyyttikautensa maanantaina käynnistävä JäPS vahvistaa vielä ennen Jaro-ottelua merkittävästi rivejään, kun Hassan Sesay siirtyy joukkueen vahvuuteen.

Viimeksi Gnistania kaudella 2020 edustanut Sesay on mies, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Reippaasti yli sata ottelua Veikkausliigaa pelkästään FC Lahdessa urakoimaan ehtinyt sierraleonelainen on Ykkösen tasolle ehdottoman kova tekijä, vaikka kilometrejä kokeneen ketun mittariin onkin jo ehtinyt kertyä. Suomalaisseurojen lisäksi mies on tehnyt pitkällä urallaan lyhyen visiitin myös Ruotsiin, minkä lisäksi Sesay on edustanut myös A-maajoukkuettaan toistakymmentä kertaa.

Erityisesti laitapuolustajana profiloitunut Sesay pystyy takalinjan roolien lisäksi operoimaan myös muissa laitaosaston tehtävissä, eli päävalmentaja Partonen saa palettiinsa todella monikäyttöisen palasen.

Potkutekniikallaan loistava Sesay tarjoaa myös erikoistilanteisiin lisävaihtoja, eli kunnossa pysyessään miehelle lienee tarjolla isoa roolia. Jalkapallon ohella Sesay on ehtinyt starttailla jo muutakin työuraansa, mutta bensaa 34-vuotiaan tankissa vielä varmasti riittää kentän puolellakin.

Tervetuloa Järvenpäähän, Hassan!