Uusitalo ja Kyytsönen jatkavat JäPSin riveissä

Miesten edustusjoukkueen sopimuslista kaudelle 2021 sai pituutta parin jatkolapun verran, kun kaksi todellista JäPS-konkaria veti nimensä vuoden jatkopahveihin.

Kyytsönen ja Uusitalo, molemmat JäPS-kasvatteja, ovat kuuluneet sinipaitojen runkomiehistöön jo nuoresta pojasta. Opiskelujen perässä Turkuun matkannut Kyytsönen palasi kasvattiseuransa riveihin muutama kausi takaperin, mutta löysi vanhan rytmin hyvin nopeasti paluunsa jälkeen. Peliminuutteihin suhteutettuna mies onkin ollut viimeisimmän stinttinsä aikana varmasti hyökkäyspäässä JäPSin tehokkaimpia miehiä. Tuopilta voinee tälläkin kaudella odottaa vähintään yhtä eurogoalia.

Uusitalo on puolestaan sammuttelut tulipaloja JäPSIN riveissä jo helposti parinkymmenen vuoden ajan. Hänet on voinut heittää kentällä sinne missä on oikein hyvää miestä tarvittu, olipa kyse sitten maaliruiskun hommista tai puolustuksen tilkitsemisestä.

Kun ikää tulee, tuppaa pelipaikka siirtymään kentällä alaspäin, ja näinpä “Nyssekin” on viettänyt viime kaudet kuitenkin lähes eksklusiivisesti puolustuspäässä. Eepi Huuskon päätettyä uransa viime kauteen on Uusitalo nyt joukkueen nestori ja sellaisena pukukopissa tärkeä esikuva. Kuuluupa mies edelleen myös joukkueen kovimpiin harjoittelijoihin.

Vanhan pelaajiston lisäksi JäPS-valmennus katsastanee tällä valmistautumisjaksolla entistä enemmän myös uutta verta. Saa siis nähdä, millaisia yllätysnimiä Järvenpäässä vielä kevään edetessä tavataan sopimusta tavoittelemassa.

Leave a Reply