KIITOS KAUDESTA!

Suuret kiitokset kaikille päättyvästä vuodesta ja väsymättömästä työstänne JäPSin hyväksi!

Jalkapallokauden paketoinnista on nyt kulunut kuukauden verran, ja hengähdystauko on tehnyt varmasti kaikille hyvää. Vaikka urheilullisesti kausi 2020 ei napakymppiin päättynytkään, ei taustojen pyyteettömälle uurastamiselle voi tämänkään vuoden osalta kuin nostaa nöyrästi hattua.

Koronakauden luomat ongelmat eivät organisaation pyörittämiseen liittyviä haasteita varsinaisesti helpottaneet, joten tänä vuonna tehty työ on ollut erityisen merkittävää seuran ja edustusjoukkueen toiminnan jatkuvuuden takaamiseksi. Ottelutapahtumien onnistunut ja turvallinen järjestäminen vallinneiden olosuhteiden karikoissa luoviessa ansainnee erityismaininnan.

Oli koronaa tai ei, on selvää, että järvenpääläisen jalkapallotoiminnan ja sitä tosissaan eteenpäin viemään pyrkivän organisaation kehittämiseen ei loputtomasti resursseja tästä pitäjästä löydy. Siksi talkoohengessä, tai korkeintaan nimellistä korvausta vastaan, hommia paiskivat taustajoukot eivät ole vain mukava plussa, vaan jopa välttämättömyys. Ilman teitä tämä homma ei pystyisi pyörimään; ei olisi tv-torneja, ei ottelutapahtumia.

Kiitokset siis vielä toistamiseen, ja toivottavasti mahdollisimman moni pystyy jatkamaan toiminnassa mukana vielä tulevalla kaudellakin!

Leave a Reply