Kausikortti 2017

Osta JäPSin Edustusjoukkueen kausikortteja kaudelle 2017 seuran verkkokaupasta tai käteisellä toimistolta. Kausikortin hinta on 50 euroa, ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin joukkueen kotiotteluihin Kakkosessa ja omassa talvisarjassa. Kausikortit lähetetään postitse verkkokaupassa antamaasi osoitteeseen. Mikäli haluat useamman kausikortin kerralla, niin tilaus osoitteesta mikko.hiltunen@japs.fi.

Mukana kausikortissa ovat JäPSin yhteistyökumppanit K-supermarket Peltola, ravintola McArthur, Puutavaraliike T. Vainio, Forever kuntoklubi Järvenpää ja FysioAkatemia. Kausikorttia näyttämällä saat

  • K-supermarket Peltolasta 10 % alennuksen kaikista tuotteista lukuun ottamatta K-plussa-tarjouksia, pullopantteja, äidinmaidonkorvikkeita, Postin tuotteita, Veikkauksen tuotteita ja tupakka-, alkoholi- tai nikotiinikorvaustuotteita.
  • Ravintola McArthurista 10% alennuksen hanatuotteista.
  • Puutavaraliike T. Vainio 10% alennus normaalihintaisista tuotteista
  • Jäsenmaksu 0€ (norm. 40€) + määräaikaiseen 12/24 kk sopimukseen 1 liikuntajakso (4 vkoa) veloituksetta. Tarjous uusille jäsenille ja vain Forever Kuntoklubi Järvenpää.
  • Kehon katsastus tai 45min hieronta 30€. 1kpl/asiakas

ST1 A4 small

Alennukset ovat voimassa 31.12.2017 saakka.

Kausikortteja koskevissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä sähköpostilla mikko.hiltunen@japs.fi.

SIIRRY VERKKOKAUPPAAN