Ala & Ahmed Alaeddine

JäPSiin ensin Vantaan Legirus Interistä ja yhden välietapin jälkeen uudelleen Helsingin Kiffenistä siirtynyt ”Ala” Alaeddine, vuosimallia -95, on ehtinyt viettää sinisten riveissä kolmisen vuotta. Mies onkin kotiutunut niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin Järvenpäähän kaikesta päätellen mainiosti. Alun perin keskikenttäpelaajana profiloitunut Ala tunnetaan erityisesti väsymättömästä urakoinnista joka puolella kenttää, joukkueen kenties parhaasta pallokosketuksesta ja rajattomasta itseluottamuksesta. Ala tuppaakin harhauttelemaan muina miehinä prässäävää vastustajaa niin hyökkäyspäässä kuin omalla kenttäpuoliskollakin, mikä on omiaan aiheuttamaan niin ihastuneita huudahduksia kuin kylmääviä sydämentykytyksiä Jäppärä-fanien keskuudessa.

Mainitusti lähinnä keskikentän peliä rakentavissa rooleissa kannuksensa kerännyt Alaeddine kirjautti poikkeuksellisesti suurimman osan viime kauden minuuteistaan kuitenkin oikeana laitapuolustajana. Roolimuutos ei miestä juuri hetkauttanut, sillä Ala oli ihan ilman sinisiä lasejakin eittämättä lohkon parhaita laitapuolustajia, ellei jopa se kaikkein paras.

Kaudella 2021 Alaa nähtäneen kuitenkin jälleen enemmän kentän keskialueella, sillä oikean pakin tontille on tarjolla uusi nimi – NJS:stä sinipaitaan siirtynyt Ahmed Alaeddine. Alan kaksi vuotta nuorempi pikkuveli allekirjoitti JäPSin tarjoaman sopimuspahvin pari viikkoa takaperin ja on sittemmin ehtinyt urakoida sinipaidassa jo parin harjoitusottelun verran. Omien sanojensa mukaan Ahmedin JäPSistä saama ensivaikutelma on ollut oikein positiivinen; treeni-intensiteetti on miellyttänyt ja joukkueeseen on ollut helppo tulla sisään. Suurin osa pelaajista onkin miehelle jo ennestään ainakin ulkonäöltä tuttuja, sillä Alan tavoin muun muassa Kiffeniä ja Legirusta edustanut Ahmed on kohdannut JäPSin moneen otteeseen. Jalkapallon ulkopuolella huumorintajustaan tunnettu Ahmed opiskelee rakennusinsinööriksi ja viihtyy etenkin pleikkarin edessä.

Yhteisen seurahistorian lisäksi Alaeddinet ovat nuoresta pitäen tottuneet treenaamaan yhdessä, ja molemmat odottavatkin innolla, että pääsevät yhdessä tositoimiin parin kauden tauon jälkeen. Ainakin näiden kahden herrasmiehen yhteispelin pitäisi siis olla uomissaan.

Leave a Reply